MOTTO: "EXCELENTA IN TRATAREA AFECTIUNILOR TALE"

PRP - Plasmolifting - Ortopedie


Tricologia – libertatea mişcării fără durere!

Plasmolifting™ este o procedură revoluţionară de injectare a plasmei trombocitare, care permite stimularea locală a creşterii părului, prevenirea căderii şi îmbunătăţirea structurii tulpinii acestuia. Ca rezultat, părul devine mai strălucitor, mai elastic şi mai des, iar vârfurile despicate nu mai reprezintă o problemă!

Consultatia este 200 lei

 • O sedinta include kit Plasmolifting, anestezie crema, prelucrare proba, injectare plasma, control post terapie. Procedurile sunt efectuate de medic specializat.

 • 520 Lei - 1 sedinta terapia vampire

Cum funcţionează Plasmolifting™ în tricologie?

La baza procedurii Plasmolifting™ stă o metodă patentată de prelucrare a sângelui pacientului cu ajutorul unui set special de eprubete biotehnologice vidate şi al unui procedeu special de centrifugare.
În timpul procedurii, din sânge se separă o formă injectabilă de plasmă bogată în trombocite, care reprezintă produsul utilizat pentru infiltraţie în pielea capului.
Plasma trombocitară conţine, într-o concentraţie mare, factori de creştere, precum şi enzime, proteine şi vitamine în combinaţie naturală.
Plasma trombocitară injectată în pielea pacientului previne deteriorarea bulbului de păr şi îl trece din faza căderii părului în faza de creştere a acestuia. Ca rezultat al acţiunii plasmei, se îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi metabolismul celular, creşte imunitatea locală a pielii capului, este inhibată flora patogenă, are loc hrănirea activă a rădăcinii părului.


Care sunt avantajele metodei Plasmolifting™ în tricologie:

Plasmolifting™ permite pacienţilor să recapete strălucirea, densitatea, frumuseţea şi sănătatea firească a părului. În funcţie de nosologie, poate fi indicată o cură de tratament din 4-8 proceduri la un interval de 7-10 zile. Primele rezultate ale procedurii sunt observate la 5-6 zile după prima şedinţă.

Indicaţii pentru aplicarea metodei Plasmolifting™ în tricologie:

 • - Păr subţire, fragil şi despicat.
  - Seboree (mătreaţă).
  - Căderea părului (alopecie în focar, difuză, androgenă).
  - Reducerea desimii şi calităţii părului.

  Procedura Plasmolifting™ este în prezent una dintre cele mai eficiente, sigure şi universale metode de refacere a desimii şi calităţii părului.

  Rezultatele obţinute ca urmare a aplicării metodei Plasmolifting:

  – Reducerea căderii părului;
  – Întărirea foliculilor piloşi;
  – Normalizarea funcţiei glandelor sebacee;
  – Îndepărtarea mătreţei, uscăciunii, pruritului;
  – Reducerea fragilităţii şi despicării firului de păr;
  – Sporirea diametrului şi densităţii părului;
  – Redarea elasticităţii, strălucirii şi desimii părului;