MOTTO: "EXCELENTA IN TRATAREA AFECTIUNILOR TALE"

PRP - "Liftingul Vampirilor"


Terapia cu PRP ( Plasma Imbogatita cu Plachete Sangvine) este una din cele mai noi proceduri folosite in medicina si chirurgia estetica pentru regenerarea pielii.

Cunoscuta sub denumirea de „Liftingul vampirilor”, procedura presupune recoltarea unei mici cantitati din sangele pacientului intr-o eprubeta speciala, care apoi este centrifugata. In final se extrage fractia activata de placute sangvine, alaturi de factori de crestere si regenerare tisulara.

Tratamentul este ideal pentru: intinerirea si regenerarea pielii, diminuarea ridurilor fine, umplerea ridurilor profunde, augmentarea buzelor, refacerea fermitatii si imbunatatirea aspectului gatului, decolteului, mainilor. De asemenea este una dintre putinele terapii cu efecte spectaculoase pentru ridurile din jurul ochilor si celor din jurul gurii. Injectarea PRP se poate aplica cu succes si in rezolvarea cicatricilor postacnee, a cicatricilor postinterventii chirurgicale, posttraumatisme, a vergeturilor recente sau a plagilor cronice, pentru a grabi vindecarea.

Consultatia este 120 lei

 • O sedinta include kit Plasmolifting, anestezie crema, prelucrare proba, injectare plasma, control post terapie. Procedurile sunt efectuate de medic specializat.

 • 420 Lei - 1 sedinta terapia vampire


Avantajele metodei:
 • - tratamentul se face cu anestezie locala;
  - nu necesita timp de recuperare;
  - produsul injectabil este complet natural si sigur, nu produce alergii sau reactii secundare din partea organismului (fiind un produs propriu);
  - se poate asocia si cu alte proceduri estetice, inclusiv in combinatie cu propria grasime, pentru refacerea volumelor fetei.

Dupa recoltarea unei cantitati de sange periferic, din acesta se obtin cantitati suficiente de plasma imbogatita in hormoni de crestere si celule stem, care vor fi injectate dupa tehnicile medicinei estetice in zonele in care dorim sa obtinem bioregenerarea cu intinerirea pielii.


Indicatiile Bioregenerarii cu extracte autologe de plasma imbogatita:

 • - Reintinerirea faciala
  - Stergerea ridurilor
  - Reintinerirea pielii de pe corp
  - Regenerarea parului
  - Terapia vergeturilor
  - Terapia plagilor atone
  - Terapia cicatricilor